Ξεκινήσαμε την λειτουργία μας με όραμα και φιλοδοξίες ως INTERACTIVE LEARNING ΓΡΕΒΕΝΩΝ τον Σεπτέμβριο του 2000.

Στόχος μας ήταν και παραμένει η παροχή υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών υπηρεσιών στο χώρο της πληροφορικής, των νέων τεχνολογιών, του Marketing και της Διοίκησης.

Το κοινό του νομού αγκάλιασε γρήγορα την προσπάθεια μας, μας εμπιστεύθηκε και μας έδωσε τη δυνατότητα να ανεβάσουμε  πιο ψηλά τον πήχη της ποιότητας και των υπηρεσιών μας.

Ένα χρόνο αργότερα, το καλοκαίρι του 2001 μεταφερθήκαμε σε νέες πολύ μεγαλύτερες και σαφώς πιο άνετες εγκαταστάσεις στη σημερινή μας διεύθυνση (Θωμά Λαδά 2).

Τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν χρόνια ραγδαίας ανάπτυξης, πέρα από κάθε προσδοκία. Έχοντας στο επίκεντρο τον μαθητή και τις ανάγκες του, δημιουργήσαμε ένα δίκτυο ποιοτικών υπηρεσιών που περιελάμβαναν την εκπαίδευση αλλά και την πιστοποίηση των γνώσεων που αποκτούσαν.

Στην διάρκεια των ετών εκπαιδεύσαμε χιλιάδες συμπολίτες μας από 6 εως 65 ετών ενώ ένα μεγάλο μέρος από αυτούς απέκτησαν  πιστοποίηση αναγνωρισμένη  τόσο από το  ελληνικό κράτος όσο και διεθνώς.

Αναπτύξαμε συνεργασίες με πανεπιστήμια, επιστημονικές ενώσεις, επιμελητήρια, οργανισμούς πιστοποίησης διεθνούς κύρους και παράλληλα εκπαιδεύσαμε στελέχη επιχειρήσεων, τραπεζών και οργανισμών.

Την άνοιξη του 2002 σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Χημικών διοργανώσαμε σεμινάρια διάρκειας 400 ωρών τα οποία απευθυνόταν σε πτυχιούχους της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι συμμετέχοντες πιστοποιήθηκαν κατόπιν εξετάσεων από το τμήμα πληροφορικής του ΑΠΘ.

Τα έτη 2008 και 2009 συμμετείχαμε με τεράστια επιτυχία στα προγράμματα eεκπαιδευτείτε (απευθυνόταν σε φοιτητές) και e-γονείς (απευθυνόταν σε γονείς μαθητών Γυμνασίου) τα οποία διοργάνωσε το ΥΠΕΠΘ. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν στην πληροφορική και τις νέες τεχνολογίες.

Το 2009 συμμετείχαμε στο πρόγραμμα eμηχανικοί το οποίο διοργανώθηκε από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) και αφορούσε στην εκπαίδευση των μηχανικών στις νέες τεχνολογίες.

Το έτος 2011ήταν η χρονιά ορόσημο για τη σχολή μας καθώς στις 2/9/2011γίναμε το πρώτο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών στην Ελλάδα το οποίο πιστοποιήθηκε επίσημα από το ΕΚΕΠΙΣ με το διακριτικό τίτλο INTERACTIVE LEARNING ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

Για την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση σας αλλά και για την προσωπική σας άνεση και ασφάλεια τα INTERACTIVE LEARNING ΓΡΕΒΕΝΩΝ διαθέτουν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εργαστήρια εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Στη διάθεση σας υπάρχουν δύο αίθουσες διδασκαλίας, δύο υπερσύγχρονα εργαστήρια, μια αίθουσα θεωρητικών μαθημάτων, βιβλιοθήκη με ελεύθερο Internet και ένας πολύ άνετος χώρος αναμονής.

Σήμερα όσοι εργάζονται στα INTERACTIVE LEARNING ΓΡΕΒΕΝΩΝ εξακολουθούν να ασπάζονται το ίδιο όραμα και τις ίδιες αρχές που μας καταξίωσαν στη συνείδηση των συμπολιτών μας και μας ανέδειξαν  με διαφορά ως το μεγαλύτερο και πλέον αξιόπιστο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών στην περιοχή μας.

Με την υπόσχεση ότι θα προσπαθούμε να γινόμαστε πάντα καλύτεροι για το δικό σας συμφέρον σας καλούμε να εμπιστευθείτε και εσείς τα INTERACTIVE LEARNING ΓΡΕΒΕΝΩΝ για την εκπαίδευση σας στην πληροφορική και τις νέες τεχνολογίες.

Με εκτίμηση

Κανιστράς Δημήτριος