Τη φετινή σεζόν προσφέρουμε δημιουργικά προγράμματα πληροφορικής γεμάτα γνώση και διασκέδαση! Και φέτος παρακολουθείστε στα Interactive Learning :

Βασικό Επίπεδο Χρήσης Η/Υ (Πιστοποίηση αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ), Προχωρημένο Επίπεδο Χρήσης Η/Υ ( Διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση) , Κατασκευή ιστοσελίδων (πιστοποίηση) , Εκπαιδευτική Ρομποτική,  Γραφιστική – Photoshop (πιστοποίηση) , Προγραμματισμός Η/Υ – Προγραμματισμός Παιχνιδιών, Συντήρηση και Επισκευή Η/Υ .

Συντήρηση και Επισκευή Η/Υ

Τα μαθήματα συντήρησης & επιδιόρθωσης υπολογιστών απευθύνονται σε όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται να μάθουν τις τεχνικές συναρμολόγησης και επισκευής ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή. Τα παιδιά θα αποκτήσουν δεξιότητες ώστε να αναγνωρίζουν τα βασικά εξαρτήματα του υπολογιστή, να πραγματοποιούν διάγνωση και να επιλύουν τις διάφορες βλάβες και δυσλειτουργίες που παρουσιάζονται.

Προγραμματισμός Παιχνιδιών

Μέσω του προγραμματισμού παιχνιδιών τα παιδιά δημιουργούν το δικό τους περιβάλλον , το εμπλουτίζουν με τους χαρακτήρες που θέλουν και τους προγραμματίζουν χρησιμοποιώντας τη φαντασία! Μέσα από τη διαδικασία αυτή τα παιδιά πειραματίζονται και αναπτύσσουν κριτική σκέψη, πρωτοβουλία και δημιουργικότητα .

Εκπαιδευτική Ρομποτική

Η εκπαιδευτική ρομποτική συνδυάζει τη μάθηση με το παιχνίδι μετατρέποντάς το σε μια διασκεδαστική δραστηριότητα. Τα παιδιά κατασκευάζουν το δικό τους ρομποτάκι προγραμματίζοντάς το με τις δικές τους εντολές. Η ενασχόληση με τη ρομποτική δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες και ικανότητες χρήσιμες για όλη τους τη ζωή.

Όλα τα προγράμματα προσφέρονται με έκπτωση 30% , ενώ παρέχεται επιπλέον έκπτωση 20% για εγγραφές έως 12/06/2018 . Έναρξη θερινών τμημάτων 19 Ιουνίου.

ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

rompotiki

grafistikiεπισκευη